Voor de mensen die het leuk vinden. We willen graag Eragon zijn gehele groei hier gaan laten zien per week. Dat houd in met foto, gewicht en schofthoogte.

De eerste 7 foto's zijn van Johan Sluijer zelf.

Eragon-Follow van dorpzicht geboren te daarle op 14 januari 2014 om 06:21 met een gewicht van 537 gram

 

De eerste week is om en Eragon weegt 817 gram. Hij is in de eerste week 280 gram bijgekomen.

Eragon is ondertussen 2 weken oud en hij begint al een echte puppY te worden. Hij weegt onderhand 1150 gram hij is dus 333 gram bijgekomen.

Week drie. Zoals jullie zien is hIj gegroeid en nAtuurlijk bij gekomen hij weegt momenteel 1327 en is dus 177 gram bij gekomen.

Week vier is Begonnen en wie word er nou niet vanzelf verliefd op dit kleine droppie. Eragon weegt onderhand 2231 en is dus aardig gegroeid met zijn 904 gram

Week vijf ErAgon is onderhand een echt puppekindje geworden en wat een geweldig schatje. Hij weegt nu 3500 gram en Is dus 1269 gram bij gekomen.

Week zes is begonnen nog 2 weken en dan komt die bij ons Wonen. Het kleine kereltje is onderhand niet meer zo klein en weegt 4,7 kilo en is dus 1,2 kilo bij gekomen.

Week 7 yeah laatste week wachten op jou kleine man. Hij weegt nu 6,2 kilo en is dus 1,5 kilo bijgekomen.

Kleine man vanDaag ben je 8 weken en woon je bij ons, je bent een hele lieve schat met een heel groot hArt. Wij baasjes zijn dan ook reuze trots op Jou en Chailo en chiva. Vandaag de dag weegt eragon 7,4 kilo en is is dus 1,2 kilo bij gekomen.

Week 9, ja je bent nu alweer anderhalf week bij ons. En wat zijn we trots Op jou. Je bent een geweldig stabiel pupje, en wat heb je leuke maffe streken. Veel van Chailo zien we terug in jou. En zelfs chailo voelt zich een trotse vent met jou erbij. Je mag lekker tegen hem aan troeTelen, en zelfs speEltjes mag je van hem afnemen. Nou de kleine man is zoals jullie wel kunnen voorstellen bijgekomen. Eragon weegt onderhand 8.8 kilo en zit dus goed op gewicht. Hij is 1,4 kilo bij gekomen en Is op schofthoogte momenteel 35 cm. Verder is die gezond verklaard bij de da en heeft die zijn entingen gehad. Alhoewel het duurde hem dan toch iet wat erg lang voordat we weer vertrokken.

Week 10. Hij groeit als kool zoals jullie zien, en het is nog een echt knuffelbeertje ook. Hij raakt nog steeds snel van streek als hij ons niet ziet, en ook leren gaat steeds sneller, zit kan die al goed pootje als die zin erin heeft en momenteel oefenen we down, aan de riem loopt hij uiteindelijk zeer netjes en trekt dan ook totaal niet. Eragon weegt momenteel 10 kilo en is dus 1,2 kilo bijgekomen. Zijn schoft zal vandaagnog even gemeten worden, Maar zal er zeker vandaAg bij komen te staan.

Week 11. Eragon is al een echt hondje aan het worden, ook begint hij echte puppy streken te krijgen. maar wat is het een schatje smorgens worden we piepend en wel wakker gelikt omdat hij weer het bed is opgeklimt om ons een begroeting te geven. afgelopen woensdag hebben we onze eerste puppy cursus gehad, en wat hebben we plezier gehad.  Een ontzettend leuke cursus met de clicker ( dus alleen goed gedrag beloont slecht gedrag negeren ), in ieder geval een cursus waar we allen nog veel van zullen leren en dan vooral eragon. Hij deed het helemaal super en leerde snel, zo hebben we hem eerst aan de clicker moeten laten wennen, door te klikken en direct ernaar een snoepje te geven, dat ging al aardig super en toen kregen we de oefening om snoepjes in de hand te houden zodra hij wegdraaide ging zitten dan moesten we klikken en snoepje geven, ook dat ging mega goed en hij had het dan ook zo door. ja toen kwamen de speeltjes, een geknoopt touw en een stofje met sliertjes aan we moesten spelen met hem, helaas vond die beiden speeltjes niet echt interessant, en toen hebben we nog even de oefening volgen gedaan maar toen waren we al ver aan het eind en was eragon toch een beetje moe. op het laatste mochten ze dan nog even met hun speeltjes spelen en omdat hij het touw en het stofje niet zo leuk vond, kreeg die een tennisballetje en ineens ging die helemaal los, dus ja eigenlijk niet zo blij dat die zo gek op tennisbal is maar goed we gaan er dan toch maar eentje halen wel met koort zodat wij hem vast kunnen houden. eragon woog dinsdag 11,7 kilo en is dus een aardige 1,7 kilo bijgekomen, stonden daar dan ook erg van te kijken, maar het is dan ook al een hele jongen, en we krijgen de leukste reacties over hem hoe mooi hij is en ja daar zijn we dan ook reuze trots op. momenteel is eragon 40,5 cm op schofthoogte dus op 2 weken tijd 5,5 cm gegroeid.

                                                                                           Week 12, Puppy ? Mwah het begint al een echt hondje te worden. afgelopen woensdag hebben we onze 2de puppycursus dan gelopen met hem, en wat was het leuk om daar weer bij te mogen zijn. we zijn in totaalmet 3 honden dus heeft de trainster genoeg tijd voor iedereen, er mogen dan ook maximaal 6 honden per les mee doen. we kregen zelfs al een compliment dat hij zo goed vooruit is gegaan op 1 week tijd, hij leert ontzettend snel en heeft dan ook alles heel erg snel door. en iedereen is gek op hem. smorgens is het een echt knuffel kontje geworden, heerlijk komt die op bed naast je liggen om je dan kusjes te geven. eten jain het begin was het een hele rustige eter en nu is die al wat meer verhekst op zijn eten. alhoewel hij netjes als laatste wacht met eten krijgen. eragon weegt 13,1 kilo en is dus 1,4 kilo bijgekomen. buiten is het een echt kereltje die dan ook zijn mannetje staat en zich wel duidelijk laat horen als hem iets niet aan staat. als de grote te druk zijn dan zet hij ze op zijn plaats om te laten weten dat ze rustiger moeten doen. het is een echt binky maar wat zijn we trots op ons ventje.

                                                                       Week 13, de tijd vliegt voorbij en onze kleine man ja dat is een echt hondje al aan het worden, puppy ? nou die look is al voor verre verdwenen, hij begint al een echt stoer ventje te worden met een zeer zachtaardig karakter. buiten is hij zeer gericht op zijn baasjes en loopt ook lekker rustig mee, behalve als hij andere hondjes ziet dat vind hij dan toch wel aardig interessant en gaat dan ook even uit zijn dakje, op training kregen wij de tip mee om brokjes te strooien en al met al werkt het super ( wj geven gewoon zijn standaard voeder brok als beloning ). Eragon is een echte kerel en laat dan ook niet over zich heen lopen hoe zacht hij ook is, maar dat moet dan ook kunnen. afgelopen week weer een heerlijke puppycursus met deze man gelopen en god wat deed hij het goed, we zijn reuze trotse baasjes, ieder week krijgen we complimentjes dat hij zo goed vooruit gaat. mensen reageren ook echt mega leuk op hem door zijn zachte uiterlijk, en iedereen vind hem natuurlijk schattig ja wat wil je met zo een pluizenbolletje. jaja eragon groeit en wat groeit hij hard, hij weegt deze week 14,8 wat inhoud dat hij 1,7 kilo is bijgekomen. ja ik weet we waren wat laat even beetje aardig druk gehad met de tuin en het huis want ja dat moet ook gebeuren voor de zomer. we hebben eragon gewoon op tijd gewogen en de foto is gewoon van dinsdag dus verder klopt alles wel. En dan zal morgen de nieuwe update van week 14 komen ditmaal wil ik alles op tijd hebben geregeld. nou lieve maatjes tot morgen maar weer en dat is belooft.

 

© 2013 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode