EraGon-Follow van dorpzicht

Roepnaam.    : Eragon

Geboortedag : 14-01-2014

Moeder : Akyra Van Dorpzicht

Vader.   : Follow de la legende Du loup noir

Kleur.    : zilver / zwart


Sinds 8 maart mogen we ons dan eindelijk de trotse baasjes noemen van Eragon. En wat is het dan toch een pracht kereltje.                          Het is inderdaad een puppy wat in zijn eigen wereldje lijkt te leven, maar word toch graag uitgenodigd voor een spelletje.                           Ook Chailo en Chiva mag die erg graag, maar als iets nieuws is moet die toch eerst even de kat uit de boom kijken voordat hij kennis komt maken. Snachts houd hij het vrijwel droog en staat de buitendeur open rent hij altijd naar buiten voor zijn behoefte te doen. En anders geeft het duidelijk aan door te piepen.

Even een korte omschrijving van Eragon na zowat zijn eerste week hier en zoals wij hem hebben meegemaakt tot nu toe.

Het is een vrij rustige pup, waaraan je merkt dat hij is opgegroeid in een stabiele omgeving. Hij heeft een vast slaap ritme en houd ook mooi dat ritme aan. Ook al nodigen de andere hem uit om te spelen gaat hij toch slapen, dat is eigenlijk zeer fijn. Het is totaal geen doordrammer, behalve dat die dan wel een echte takken fanaat is maar ook daar mag niet aan geknabbeld worden ( in ver band met splinters ) . Het is wel een echte kletstante en laat zich ook horen, bevalt hem iets niet dan laat die dat ook duidelijk merken. Wandelen met hem is een genot doordat hij eerst de kat uit de boom moet kijken stormt hij dus ook niet meteen af op mensen of andere honden.je kunt met gemak een andere hond naderen zonder dat hij erop reageerd. Hij laat zich gemakkelijk leiden door je en huppelt lekker met je mee. Hij houd alleen niet ervan als hij word vast gepakt, maar zit hij los op je schoot dan vind die het heerlijk als je hem aait. Ook andere honden reageren goed op hem. Maar af en toe een flink stoei spelletje is meneer ook voor in.


In het kort het is een echte schat, hij is best wel een knuffel kontje en hij kan praten met je als de beste het is een heerlijk pupje. Binnenkort komt er nog meer over Eragon op te staan, zoals zijn foto vanaf week 1 met gewicht erbij per week.

© 2013 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode