Over Ons


Wij zijn Sjef en Ashley en wonen in Maastricht / Limburg.

Samen zijn we in het bezit van 3 prachtige honden. We zullen ze van oud naar jong in het kort even voorstellen. Chailo een Langstokhaar Duitse herder reu geboren op 05-06-2011. Het is een echt maatje voor het leven, het is een echte speelse kameraad. Hij zal hoe dan ook altijd zijn speeltje aanbieden om met hem te spelen, en eenmaal begonnen kom je dan ook niet meer van deze prachtige jongen af.
Dan onze Chiva een echte Chief maar ook een echte schat, het is een knuffelkontje en ligt graag tegen je aan te slapen. Chiva is een kruising haar moeder is een Amerikaanse Stafford en papa is een kruising Old English Bulldog x Bordeaux Dog, nou Chiva is een vrijwel luie tante en slaapt graag, haar verplaatsten gaat nog niet zo 1,2,3 rara van wie heeft ze het meeste weg :=). Maar daardoor is ze een echte tuttebel. Chiva is geboren op 30-05-2013 en moet dus nog 1 jaar gaan worden. Chiva is een onderdanig teefje die zich ook de moeite niet zal doen om te vechten, zelfs niet als ze zelf word aangevallen. Het is echt een gemakkelijke hond in feite.
En dan nu onze kleine man Eragon-Follow Van Dorpzicht. Hij is sinds een weekje bij ons en wat is het een droppie. Een echt engeltje een vrijwel rustige pup die zich rustig de tijd neemt om op zijn gemak te eten. Hij slaapt nog altijd vaste tijden. Maar met andere honden is hij helemaal gek, ook de katten worden hier met respect door hem begroet, dus ja een puppy maar wat een schat. Eragon is geboren op 14-01-2014. 
Nu kennen jullie onze trotsen dan en dan maar even verder over ons eigen. Sjef werkt fulltime 4 dagen per week dus wel wat langere dagen maar daar in tegen heeft hij 3 dagen vrij. Zelf ben ik altijd thuis bij de dieren en zijn ze dus nooit. Alleen natuurlijk als ik even weg moet voor winkel etc.

Verder gaan we er samen vaak op uit en nemen we ons wel vaker de auto met de hondjes om ergens lekker te kunnen wandelen. Van de andere dieren zal er binnenkort nog een site komen dit omdat we deze site alleen aan de honden willen besteden. Verder gaan we vaak naar mam die zelf ook in het bezit is van 4 honden, 3 grote, 1 kruising Mechelaar Buddy, een teefje uit Spanje Amiga en Django de zoon van Amiga en Buddy ( lang verhaal kort gemaakt Amiga kwam uit Spanje helaas was ze bij aankomst loops, Buddy toen der tijd chemische castratie en Amiga de morning after prik en een dierenarts die beloofde dat ze niet drachtig kon zijn, maar alsnog 5 pups ter wereld gebracht 4 reuen 1 teefje, en Django is dus bij ons gebleven. Heb het dan over 8 jaar geleden dus toen was de chemische castratie van nu nog niet ). En verder heeft ze Toby een kruising chihuahua x pincher een schatje en wat is die vriendjes met Eragon.

Verder als we al eens een dag weg moeten, gaan de honden naar mam wij houden persoonlijk niet van het pension en er zal dus altijd een andere oplossing komen.

Aankomende 10 september gaat dan onze dag worden en zullen wij in het huwelijksbootje stappen, en natuurlijk zullen onze dieren dit gewoon meevieren geen bruiloft zonder onze dieren :=). 


En om ons dan ook nog maar even voor te stellen, deze foto is van 8 maart 2014 toen we Eragon zijn gaan ophalen.


Geschiedenis van het project

In dit gedeelte kun je het ontstaan van je project beschrijven en een reden opgeven waarom je het gecreëerd hebt, Het is handig om mijlpalen te vermelden en deelnemers in acht te nemen

Onze gebruikers

Hier kun je een typische gebruiker beschrijvenen waarom dit project zo belangrijk voor hun is. Het is goed om je bezoekers te motiveren zodat ze ook weer terug komen naar je website.

© 2013 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode