Waarom een eigen kennel ?

 

Als kind heb je altijd van die mooie dromen, denkend aan de toekomst hoe je die zult leven. Als je wat ouder bent begin je je te realiseren dat alles wat vroeger nog zo gemakkelijk leek, totaal niet gemakkelijk is. Maar uiteindelijk was er voor mij altijd maar 1 droom die ik waarheid wilde maken, en zoals jullie begrijpen is dat een eigen kennel en samen met mag ik deze droom delen en zullen we er samen naar toe werken om gezonde honden op de wereld zetten.

 

Waarom de Oud Duitse Herder ?

Ja als kind keek ik altijd Commissaris Rex, sinds die tijd heb ik altijd al een grote liefde gehad voor de Duitse Herder. En op me 21ste kwam dan ook Chailo. Sinds die tijd heb ik het Oud/Duitse Herder virus opgelopen. En ook vriendlief heeft dezelfde voorliefde voor de Oud/Duitse Herder. Qua de honden staan we op 1 lijn en dat maakt onze relatie ook ontzettend sterk. We houden ontzettend veel van onze dieren en zullen dan ook alles voor hun doe.

 

© 2013 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode