Seliens FotografieHoek

 

Fotografie Kenai

 

Fotografie Kenai:

 

''In 2009 heb ik mijn eigen Oudduitse herder reu Kenai aangeschaft, een pracht van een pup. Speels, knuffelig met heerlijke puppenstreken. Ik had toen een kleine compactcamera, deze maakte goede foto's, maar toch wou ik wat meer uit de foto's kunnen halen. Ik heb toen een fotoshoot gehad, welke mooie foto's had opgeleverd - maar dit koste ook flink wat geld. Mede hierdoor is Fotografie Kenai tot stand gekomen. Ik ben geen professional, ik ben een hobbyfotograaf gespecialiseerd in honden fotoshoots. Ik wou mensen de kans geven om voor een kleiner bedrag dan ik heb betaald voor mijn fotoshoot, óók prachtige foto's te geven van hun viervoeters.

Ik ben hiermee begonnen per toeval, mensen die mijn foto's zagen en al snel zeiden dat ze ook wel zo'n mooie foto van hun trouwe vriend aan de muur wouden hebben. Dit is een tijdje doorgegaan, en op die manier heb ik ook meteen ervaring opgedaan. Ik doe het nog steeds als hobby, maar aangezien er steeds meer mensen met verzoeken kwam had ik toch besloten de hobby uit te breiden. En zo is Fotografie Kenai ontstaan.

Op de website: https://fotografiekenai.webs.com kunt u de door mij gemaakte foto's bekijken. Omdat sommige mensen alleen de vraag hebben om hun foto's te laten bewerken, of iets moois van te maken, doe ik het bewerken er ook nog bij. Zo heb ik voor Ashley en Sjef ook hun foto's bewerkt en hun logo gemaakt, in dit logo staat Chailo - Langhaar Duitse herder en mijn eigen Oudduitse herder Kenai.

Bent u geinteresseerd in een bewerking of fotoshoot kunt u via mijn eigen site contact met me opnemen.''

Hieronder alvast wat bewerkingen voor Oudduitse herder kennel 'Des Hauses Giyapi'.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2013 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode