Over Chailo

Chailo is geboren op 05*06*2011.

Zijn moeder is Palma Vom Haus Hagendoorn en zijn vader is Djingo van de MiddenPeel.

Chailo komt uit een nest van 8 en was als laatste over maar toen ik hem zag was ik meteen verkocht. Kleine stralende oogjes keken me aan. Een nieuw leven was begonnen. Chailo heb ik sinds dat die 2 weken oud was, iedere week opgezocht, zo is onze band uiteindelijk ontzettend

sterk geworden. Chailo is uitgegroeid tot een ontzettend mooie Duitse Herder reu. Hij is in zijn omgang ontzettend lief, zodra iemand binnenkomt dan zal Chailo diegene van harte verwelkomen. Hij is ontzettend energiek en spelen met zijn vriendinnetje Chiva is dan ook een van de vele dingen waar hij zich mee bezig houd. Maar uiteindelijk is Zijn baasje Sjef toch zijn grootste speelmaatje. Als sjef na het werken thuis komt dan is het een groot feestje voor Chailo.

Verder is Chailo een echt vriendje een maatje om je hele leven mee te mogen delen. Voor ons is hij onze trots onze eerste Duitse Herder vele mensen verwarren hem met een Oud Duitse Herder, maar dat is hij niet. Hij is wel degene die ons kennis heeft laten maken met het ras Oud Duitse Herder.

 

Chailo zal nooit als dekreu dienen in ver band met zijn allergieen hij is op 8 van de 15 punten positief bevonden.

Hij zal dus als gecastreerde vent door het leven gaan. Hij is en blijft ons grote maatje onze grote liefde voor dit ras is geboren met Chailo.

© 2013 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode